Provozovat kavárnu je dřina, host vidí jen pohodu nad šálkem

Provozovat kavárnu je dřina, host vidí jen pohodu nad šálkem

Pro další podnikatelský příběh jsme si zajeli do pražských Holešovic, kde úspěšně funguje kavárna a mléčný bar Kumbál. Ovšem za každodenně plným podnikem je podle slov zakladatele a provozovatele Luboše Zamrazila pořádná dřina. Navíc s nástupem současné vlády život drobného podnikatele v gastronomii zhořkl. „Nejdříve kontrolní hlášení, teď EET, vadí mi, že jsme automaticky označováni jako podvodníci,“ stěžuje si kavárník.

položit dotaz

Nenašli jste odpověď na váš problém?

Tvořte s námi obsah tohoto portálu. Napište nám, jaké informace vám chybí. Naši odborníci se budou věnovat všem vašim dotazům.

 
Váš dotaz:
Váš e-mail*:

* položku je nutno vyplnit

Nejčtenější článek